Priser og utmerkelser

LYCRO har gjennom 40 år i plastindustrien utviklet en unik kompetanse innen utvikling og produksjon av verktøy for plaststøpindustrien, produksjon av støpte plastdeler or rotasjon sveisemaskiner. Våre produkter har fått designpriser – både hjemme og i utlandet.

Nedenfor er et lite utvalg av priser og utmerkelser våre kunder har fått for produkter som LYCRO har vært med på å utvikle og/eller produsere. LYCRO er en stolt partner til alle våre kunder.

Håg Capisco Puls – Merket for god design

Kun én måned etter lansering november 2010 mottok HÅG den første utmerkelsen for HÅG Capisco Puls med iF Product Design Award. 15. mars ble det klart at stolen igjen markerer seg internasjonalt; juryen for designprisen red dot tildelte HÅG Capisco Puls prisen i kategorien for beste produktdesign.

Håg Credo – Design Effekt, Norsk Designråd

Ny visuell form, forbedret ergonomi og økt industrialiseringsgrad har overbevist de som kjente HÅG Credo, og frelst helt nye kunder og gitt 50 prosent salgsøkning.

Håg – Verdens første Svanemerkede kontorstol

Scandinavian Business Seating som blant annet eier merkevaren HÅG har i dag mottatt miljømerket Svanen for sin kontorstol HÅG Capisco 8106. Stolen har allerede vunnet en rekke priser for sine bruksegenskaper og sitt karakteristiske design. HÅG er den første kontorstolprodusenten i verden som er godkjent med det offisielle miljømerket Svanen.

ISOFLO Sprint – Merket for god design

Push-in-prinsippet til Isiflo Sprint er en verdensnyhet i rørkoblingsbransjen. Det går raskt å koble, man trenger ikke spesialverktøy og det gode grepet på monteringsdelene gjør at man kan klare jobben selv med store hansker på hendene. Ergonomi og monteringsprisnipp gjør produktet mer tilgjengelig for montører med nedsatt gripeevne enn tidligere rørkoblinger.

 

Konsberg Seatex eBird

Teknologisk offshorenyvinning. eBird skjøtes mellom seismiske kabelssekjoner og styrer kabelen lateralt, vertikalt samt i rotasjon. Det monteres en eBird for hver 300 meter, og totallengden på en streamer kan være opp mot 12 km. eBird er en fantastisk innovativ idé som ivaretar en genial systemtanke.