Priser og utmerkelser

LYCRO har gjennom 40 år i plastindustrien utviklet en unik kompetanse innen utvikling og produksjon av verktøy for plaststøpindustrien, produksjon av støpte plastdeler or rotasjon sveisemaskiner. Våre produkter har fått designpriser – både hjemme og i utlandet.

Nedenfor er et lite utvalg av priser og utmerkelser våre kunder har fått for produkter som LYCRO har vært med på å utvikle og/eller produsere. LYCRO er en stolt partner til alle våre kunder.

ISIFLO Sprint – Merket for god design

Push-in-prinsippet til Isiflo Sprint er en verdensnyhet i rørkoblingsbransjen. Det går raskt å koble, man trenger ikke spesialverktøy og det gode grepet på monteringsdelene gjør at man kan klare jobben selv med store hansker på hendene. Ergonomi og monteringsprisnipp gjør produktet mer tilgjengelig for montører med nedsatt gripeevne enn tidligere rørkoblinger.

 

Kongsberg Seatex eBird

Teknologisk offshore nyvinning. eBird skjøtes mellom seismiske kabelseksjoner og styrer kabelen lateralt, vertikalt samt i rotasjon. Det monteres en eBird for hver 300 meter, og totallengden på en streamer kan være opp mot 12 km. eBird er en fantastisk innovativ idé som ivaretar en genial systemtanke.