Møt våre ansatte

Vi tror på å rekruttere og beholde de beste menneskene – og tilby et arbeidsmiljø der de ansatte alltid har mulighet til å lære, utvikle sine ferdigheter og nyte progressive og givende karriereveier. Dette er hjørnesteinen i vår målsetting om å være «den perfekte arbeidsgiver».

Nedenfor kan du møte mennesker fra en rekke disipliner som Prosjektleder, CAD programmerer, lager, økonomisjef og verktøymaker. Les hva de har å si om de mulighetene de har hatt på LYCRO.

Ståle Rian

Leksvik
Prosjektleder / Ingeniør
12 år på LYCRO

Som prosjektleder med ansvar for produktrelaterte tjenester, er dagene mine aldri like. Jeg utarbeider tilbud til kunder og grunnleggende beregninger, sier Ståle Rian. Jobben min består av innledende design, verktøy design i CAD,  prosjektledelse og kundekontakt.

Jeg liker å jobbe på LYCRO på grunn av de spennende prosjektene vi deltar i på LYCRO, det positive arbeidsmiljøet og selskapets fokus på å gi oss ansatte ansvar. Selskapet gir utmerkede vekst- og utviklingsmuligheter, og tilbyr en arbeidsplass der respekt for alle ansatte er viktig.

Odd Lian

Leksvik
Ansvarlig for lager og logistikk
Over 40 år på LYCRO

Jeg har alltid likt meg godt her på LYCRO og i Leksvik. Vi har et hyggelig og vennlig arbeidsmiljø, og forholdet mellom foreningen og ledelsen er god, sier Odd Lian.

Jeg må også si at det er mye mer moro å gå på jobb nå, når våre finansielle tall er tilbake der de hører hjemme. Du vet, etter så mange år på LYCRO, har jeg opplevd hele LYCRO sin historie og jeg er stolt over igjen å oppleve at selskapet er en av de ledende innen sitt felt i det nordiske markedet.