Møt våre ansatte

Vi tror på å rekruttere og beholde de beste menneskene – og tilby et arbeidsmiljø der de ansatte alltid har mulighet til å lære, utvikle sine ferdigheter og nyte progressive og givende karriereveier. Dette er hjørnesteinen i vår målsetting om å være «den perfekte arbeidsgiver».

Nedenfor kan du møte mennesker fra en rekke disipliner som Prosjektleder, CAD programmerer, lager, økonomisjef og verktøymaker. Les hva de har å si om de mulighetene de har hatt på LYCRO.

Ståle Rian

Leksvik
Prosjektleder / Ingeniør
9 år på LYCRO

Som prosjektleder med ansvar for produktrelaterte tjenester, er dagene mine aldri like. Jeg utarbeider tilbud til kunder og grunnleggende beregninger, sier Ståle Rian. Jobben min består av innledende design, verktøy design i CAD,  prosjektledelse og kundekontakt.

Jeg liker å jobbe på LYCRO på grunn av de spennende prosjektene vi deltar i på LYCRO, det positive arbeidsmiljøet og selskapets fokus på å gi oss ansatte ansvar. Selskapet gir utmerkede vekst- og utviklingsmuligheter, og tilbyr en arbeidsplass der respekt for alle ansatte er viktig. LYCRO får oss alle til bidra til selskapets suksess.

Odd Lian

Leksvik
Ansvarlig for lager og logistikk
38 år på LYCRO

Jeg har alltid likt meg godt her på LYCRO og i Leksvik. Vi har et hyggelig og vennlig arbeidsmiljø, og forholdet mellom foreningen og ledelsen er god, sier Odd Lian.

Jeg må også si at det er mye mer moro å gå på jobb nå, når våre finansielle tall er tilbake der de hører hjemme. Du vet, etter 36 år på LYCRO, har jeg opplevd hele LYCRO sin historie og jeg er stolt over igjen å oppleve at selskapet er en av de ledende innen sitt felt i det nordiske markedet.

Terje Almaas

Leksvik
Ansvarlig for formverksted
35 år på LYCRO

Jeg reparerer og vedlikeholder verktøy, samt er med i prosjektgruppene som blir satt sammen når vi skal prosjektere og konstruere nye verktøy som vi skal lage på fabrikken vår i Kina.

Det å jobbe med vedlikehold og utvikling av nye verktøy krever nøye planlegging og man må til enhver tid se etter om det finnes mer lønnsomme og effektive løsninger for hvert enkelt verktøy. Noen komponenter kan jeg jobbe med i flere dager, andre tar et par timer. Noe av det jeg liker best ved å være verktøymaker her på LYCRO, er den store variasjonen i det jeg holder på med. Hver komponent krever nye løsninger. Utfordringene står i kø, og etter 33 år her på verkstedet, så blir jeg fortsatt litt stolt og glad når jeg finner en ny optimal løsning.