LYCRO som arbeidsplass

LYCRO er en komplett produsent av sprøytestøpte plastdetaljer, design, konstruksjon og produksjon av verktøy som brukes for produksjon av sprøytestøpte plastdetaljer, og design, konstruksjon og produksjon av Rotasjon Sveisemaskiner til plastrør i PE og PP. Vårt hovedmarked er Norge, men vi har en rekke kunder både i resten av Norden og Europa. Vi er spesialister innen tekniske- og høykvalitets produktene, og LYCRO er en betydelig utfordrer i dette viktige vekstmarkedet.

Ved å arbeide for LYCRO, kan du forvente å være en del av en sentral aktør i utvikling og produksjon av tekniske produkter med høy kvalitet, men også med kreative kunder med den riktige ideen. Vår kultur er preget av en evne og vilje til å arbeide effektivt på tvers av organisasjonen, og å gjennomføre endringer som oppstår i ethvert prosjekt på en smidig måte. Vi er både fleksible og tilpasningsdyktige.

Vi er lokalisert i Leksvik, Norge, samt i Dongguan i Kina. Vårt mål er å doble våre inntekter mellom 2012 og 2015, og gradvis øke vår internasjonale tilstedeværelse. Denne veksten vil skape nye roller og muligheter for våre nåværende og fremtidige ansatte.

LYCRO søker kontinuerlig dyktige og ambisiøse mennesker som kan hjelpe oss å bli en enda mer betydelig utfordrer i våre konkurrerende markedssegmenter. Er du den personen vi er ute etter? Da kan du sende inn CV ‘en din, se Karrieremuligheter, møte noen av våre ansatte, og lese om arbeidsplassen vår.

LYCRO Ansatte

  En trivelig arbeidsplass

 work permit

  Ledige stillinger

 terje-almas

  Møt våre ansatte