Sprøytestøping og produksjon

Vi er en totalleverandør av sprøytestøpte plastdeler.

LYCRO er en komplett leverandør av sprøytestøpte plastdeler. LYCRO har gjennom mer enn 40 år tilegnet seg omfattende og markedsledende erfaring innen produksjon av sprøytestøpte plastdeler i termoplast.

Vi har bred kompetanse på alle områder – fra design og prosjektering av plast, produksjon av verktøy og serieproduksjon av selve produktet. Det faktum at vi behersker alle trinn i verdikjeden, og forstår hvordan disse samhandler, gjør oss til en kompetent og verdsatt partner for våre kunder. Vi tilbyr komplette løsninger til kunder med ulike behov. Vi produserer komponenter i alle typer termoplast. Vår omfattende kompetanse sikrer at vi produserer deler med kortest mulig syklustid til konkurransedyktige priser.

Alle sprøytestøpte plastdeler er produsert på vår egen fabrikk i Leksvik, Norge. Vi har en maskinpark med 22 automatiserte sprøyte-støpemaskiner med et lukkepress på mellom 45 og 1500 tonn, og kan produsere plast komponenter med en vekt på mellom 1.0 gram til 10,5 kg.
LYCRO er sertifisert etter ISO 9001 og ISO 14001.

LYCRO har en variert portefølje av kunder, – hos oss er ingen kunde for liten eller for stor – vi ønsker å jobbe med deg uansett.
Vår ekspertise står til din disposisjon, og hvis du har en idé hvor du trenger hjelp til å utvikle en plast komponent, ta kontakt med oss på LYCRO.