Maskiner til plastrørindustrien

Vi designer, konstruerer, produserer og leverer vedlikeholdstjenester for Rotasjon Sveisemaskiner og Muffemaskiner til plastrør i PE og PP.

LYCRO er produsent av egenutviklede og patenterte Muffemaskiner og Rotasjon Sveisemaskiner (RWM), for rotasjonssveising av plastrørsmuffer til plastrør i PE og PP. RWM’en bruker et roterende hode for å skape friksjon mellom plastrøret og muffen. Denne friksjonen gir varme som smelter plastrøret og muffen sammen. Maskinene fungerer helautomatisk i produksjonslinjen etter ekstrudering/korrugering av plastrør med automatisk muffemagasin.

Sammenlignet med andre systemer, så har LYCRO sitt RWM system mange fordeler. LYCRO sin RWM er rask nok til å opprettholder korrugatoren sitt tempo og hastighet, og er enkel og hurtig å justere ved endring mellom dimensjonene. LYCRO sin RWM gir sterke, tette og pålitelig koblinger som samsvarer med alle kravene i de europeiske standardene.

LYCRO sine maskiner til plastrørindustrien er produsert i samarbeid mellom vår egen fabrikk i Dongguang, Kina, og vår fabrikk i Leksvik, Norge.

Vi kaller dette forretningsområdet for LYCRO STREAM, noe som indikerer at LYCRO er en leverandør av maskiner som bidrar til økt hastigheten og produksjon i plastrørproduksjon.